Çalışma Alanlarım


Doğum öncesinde başlayan ölüme kadar olan her evrede karşımıza çıkabilecek her tür ruhsal yada zihinsel sorunların tanı, teşhis ve tedavisinde sizlere tedavi vermek ve/veya rehberlik etmek konusunda hizmet vermekteyiz..


Neden Beni Tercih Etmelisiniz

Hamilelik ve öncesi, doğum ve bebeğin gelişi, sürekli büyüyen çocuk ve onun tüm gelişim evreleri( bebeklik, ilk çocukluk, okul çağı, ergenlik) çocuk ve ergen psikologlarının , oyun terapistlerinin aynı zamanda aile terapisinin uzmanlık alanına girmektedir. Bir taraftan ruhsal süreçlerle çalışan psikologların yanı sıra zihinsel işlevlerdeki sorunlara ise özel eğitim uzmanları destek vermektedir.

Bazen de ruhsal süreçlerdeki bazı sorunlar zihinsel süreçleri olumsuz yönde etkilerken tam tersi durumlarda söz konusu olabilmektedir. Ergenliğin bitimi ile başlayan süreç olarak adlandırdığımız yetişkinlik evresi ise ,bireyselleşme sancıları çeken, meslek edinme, çift olma, ilişki kurma , başarı gibi pek çok zorlayıcı alanda hala gelişmeye devam etmektedir.

Hakkımda


Bazen terapinin yanında psikiyatrik müdahaleler gerekli olurken, kimi zamanda testler uygulayarak daha kolay yol almak isteyebiliriz. Zeka, kişilik, zihinsel işlevleri değerlendirme yada projektif testler uygulamak ise verdiğimiz diğer hizmetler arasındadır.


Hakkımda

Acil Yardıma mı ihtiyacınız var? Bizi Arayın!

+90 532 470 17 39


Her Zaman Sizin Yanınızdayız...


İletişim
Bize Ulaşın